Træning

Træning

Træningen er hovedsageligt lagt til rette for de rytter, der allerede kører cykelløb eller som har et ønske om at komme til det. Det betyder, at træningen bliver tilrettelagt med det mål, at den enkelte rytter skal udvikle sig. Det betyder i praksis, at rytterne bliver delt op i 2 eller 3 grupper hovedsageligt efter styrke og fordelingen kan ændres fra gang til gang. Det ligger dog fast, at der er en gruppe for ungdoms-, junior- og seniorryttere, dvs. 15 år og opefter og en gruppe for yngre børn og begyndere. Selv om der kræves et vist minimum af form, skal man dog ikke lade sig afskrække, da vi tilrettelægger træningen, så alle får noget ud af det og INGEN bliver efterladt på landevejen.

DER ER INGEN TRÆNING UDEN CYKELHJELM!!!

Træning – Sommer

Tirsdag 17.30
Cykeltræning på racer og vi starter fra klubhuset.
Tirsdag er, som udgangspunkt, intervaldag. Det betyder, at vi kører med høj intensitet over kort tid.

Torsdag 17.30
Cykeltræning på racer og vi starter fra klubhuset.
Torsdag er, som udgangspunkt, distancedag. Det betyder, at vi kører med lav intensitet i længere tid, typisk med et enkelt langt interval, dvs. 5-15 min.

Søndag 9.00
I de weekender i løbet af sommeren, hvor der ikke er cykelløb, sker det, at der bliver arrangeret fællestræning fra klubhuset. Der tages udgangspunkt i gruppeopdelingen fra de øvrige fællestræningsdage, men træningen planlægges fra gang til gang.
Disse søndagsture vil blive annonceret på hjemmesiden og via sms.

Træning – Vinter

Programmet for vintertræningen bliver først endeligt fastlagt i oktober måned, dvs. at spinningdage og tidspunkter godt kan blive lavet om, da vi er afhængige af eksterne faciliteter.

Mandag  kl. 18.00 – 20.30
Spinning i Høje-Tåstrup Kommunes lokaler på Erik Husfeldts Vej nr. 2  indgang G i Tåstrup.
Der køres i 1-2 time, hvor drengeryttere har fortrinsret i den første time. Alle medlemmer af HFCK er velkomne – også forældre.
Forhåndstilmelding til Joe Beckmann på tlf. 2022 8387. Det er vigtigt at møde til tiden, da vi kun har et adgangskort. Du kan hente en huskeseddel til spinning under Spørgsmål og Svar-fanen.

Mandag kl. 18.00-20.00
Gymnastik og boldspil for B&U. Foregår i gynmastiksalen ved siden af spinninglokalet. Gymnastikken starter kl. 18.00 og består af en blanding af almindelig gymnastik og hockey eller andet boldspil. Der bliver lagt vægt på, at vi har det sjov sammen, så børnene fastholder interessen igennem vinteren. Alle er velkomne også forældre. Hvis man har en kammerat eller søskende, der gerne vil med en enkelt gang eller to er disse også velkomne. Du kan hente en huskeseddel til gymnastik under Spørgsmål og Svar-fanen. Træner er Henrik Kartin, tlf. 2281 4312.

Tirsdag kl. 17.30
Træning på Computrainer (cykelsimulator) i klubhuset. Denne træning er for de udvalgte ryttere, der ønsker at gå lidt mere i detaljer med deres forberedelse til næste sæson. Deltagelse i denne træning aftales med træneren, Henrik K., ved vintersæsonens start. Der laves et særskilt mødeskema for disse ryttere, da der ikke er plads til alle på samme tid. Der er også mulighed for at træne på ruller, hvilket kraftigt anbefales til alle.

Onsdag kl. 18.00 – 20.00
Boldspil for B&U. Foregår i gynmastiksalen ved siden af spinninglokalet.  Dette er et tilbud til de børn, der har lyst. Der vil ikke være træner på denne dag. Vi vil dog sørge for, at der er hockeystave og bolde, så børnene kan slå sig løs.  Hvis man har en kammerat eller søskende, der gerne vil med en enkelt gang eller to er disse også velkomne.

Onsdag kl. 18.00 – 20.30
Spinning i Høje-Tåstrup Kommunes lokaler på Erik Husfeldts Vej nr. 2 i Tåstrup.
Der køres i 1-2 timer. Alle medlemmer af HFCK er velkomne – også forældre. Forhåndstilmelding til Joe Beckmann på tlf. 2022 8387.
Det er vigtigt at møde til tiden, da vi kun har et adgangskort. Du kan hente en huskeseddel til spinning under Spørgsmål og Svar-fanen.

Lørdag kl. 10.00-12.00
B&U træning i klubhuset. Her kører vi på computrainer, der er en cykelsimulator, a la den de bruger i tour studiet om sommeren. Der køres på racercykel. Der udover køres der på ruller, hvor børnene lærer at holde balancen på cyklen. Formålet med denne træning er i høj grad at fastholde børnene interesse, så de kommer med igennem vinteren. Træner er James Nygaard, tlf. 2080 7530.

Søndag kl. 9.00
Søndag køres der på landevej i 2-4 timer. Vi starter fra klubhuset efter en opdeling i to eller flere grupper. Træneren tager fra gang til gang stilling til, hvor vi kører hen, da det afhænger af vejr og vind, samt hvem der møder op. Hvis der bliver lagt konkrete planer, vil vi skrive det på hjemmesiden i løbet af lørdagen. Træner er Henrik Kartin, tlf. 2281 4312.

Tekniktræning

Massage 11.marts (opdateret)

Bikefit aften mandag d. 19.11

Frivillige til Århus-København

Fællesindkøb af dæk