Træninge Pinsesøndag

Vi er et par stykker, der gerne vil udnytte det gode vejr i morgen til at køre en ekstra lang tur. Derfor kører vi hele vejen rundt om Arresø. Det er en tur på ca. 130 km over Frederikssund, Frederiksværk og hjem over Skævinge, Gørløse, Slangerup eller noget i den retning.
Til jer, der gerne vil med: Sørg for at tage noget proviant med og penge til et stop ved bageren undervejs.
Til jer, er ikke vil køre så langt, vil der være mulighed for at dreje indover Stenløse eller Slangerup alt efter, hvor langt man vil køre.

Træning Pinsesøndag: Vi er et par stykker, der gerne vil udnytte det gode vejr i morgen til at køre en ekstra lang tur. Derfor kører vi hele vejen rundt om Arresø. Det er en tur på ca. 130 km over Frederikssund, Frederiksværk og hjem over Skævinge, Gørløse, Slangerup eller noget i den retning. Til jer, der gerne vil med: Sørg for at tage noget proviant med og penge til et stop ved bageren undervejs. Til jer, er ikke vil køre så langt, vil der være mulighed for at dreje indover Stenløse eller Slangerup alt efter, hvor langt man vil køre.

Skriv en kommentar