Harzen 2014

Til vor tur til Harzen med ankomst torsdag 21-8 frem til søndag 24-8 er der på nuværende tidspunkt stadig transportmulighed for yderligere til 2 personer samt cykler. Der er p.t. også plads på Hotel Hecker i Braunlage. Pris for 3 overnatninger med morgenmad ligger på ca. 750 kr. pr. person. Dertil kommer at vi deles om omkostninger til transport/færge/bro. Udover dette kommer der frokost, aftensmad og turistskat frokost, aftensmad og turistskat på egen regning . Mogens Fynbo, Pierre Sørensen, Thomas Hansen, Jacob Olsen, Danny Troest, James Nygaard og Henrik Troest ( følgebil ) er på nuværende tidspunkt tilmeldt. Alle dage er der følgebil med vand, tøj og andre nødvendigheder. Det er dog ikke muligt for følgebil at køre til toppen af Bloksberg.

Henrik Troest

Anvend kommentarfelt for tilmelding

2 svar til “Harzen 2014”

  1. fun run cheats for ios…

    Harzen 2014 | Hedehusene/Fløng Cykel Klub…

  2. Eddy siger:

    Thanks in favor of sharing such a good thinking,
    paragraph is nice, thats why i have read it entirely

Skriv en kommentar