Harzen 2014

For medlemmerne af HFCK og familie er det nu tid til at melde sig til årets Harzen tur. Turen går til Hotel Hecker i Braunlage som ligger ca. 6 -7 timers kørsel fra Fløng. Der er reserveret 3 enkeltværelser og 6 dobbeltværelser med ankomst torsdag 21-8 frem til søndag 24-8. Pris for 3 overnatninger med morgenmad forventes at ligge på ca. 750 kr pr. person. Dertil kommer transport i egne biler, frokost, aftensmad og turistskat.
Pierre har allerede været i gang med turforlag hvilket i hovedtræk er som følger. Torsdag efter ankomst til Hotel Hecker køres en tur til toppen af Bloksberg og retur til Braunlage hvilket er en tur på i alt ca. 35 km. Både Fredag og lørdag er der mulighed for at dele os på 2 ruter på hhv. ca. 100 km og ca. 60 km. Alle 3 dage vil der være følgebil i området med vand, tøj og andre nødvendigheder. Det er dog ikke muligt for følgebil at køre til toppen af bloksberg. Søndag morgen er det så atter retur til Fløng.
Mogens Fynbo, Pierre, Thomas, Jacob Olsen, Danny og Henrik Troest har allerede meldt sig til turen. Alle 6 deltog også sidste år og vil kunne give yderligere information om ruter, indkvartering osv.
I skrivende stund ved jeg ikke hvor lang tid vi kan holde reservationen på Hotel Hecker så skal jeg bede deltagere snarest muligt tilmelde sig.
Venligst skriv i kommentarfeltet om du/I vil deltage i årets Harzen tur

Henrik Troest

5 svar til “Harzen 2014”

 1. Torben Mandrup siger:

  Eigil er med, hvis han kan få kørelejlighed:-)

  – Torben

 2. Danny siger:

  Bekræfter min deltagelse

 3. Pierre siger:

  Jeg deltager

 4. Jakob Olsen siger:

  Bekræfter også min deltagelse.

 5. James N. siger:

  Jeg har i dag også tilmeldt mig, skal prøves, james

Skriv en kommentar