Pre Post Cup

På søndag d. 4. august indbyder HFCK alle interesserede til at komme og køre en tur (eller flere) Post Cup ruten. Arrangementet er ganske gratis. Det kræver blot, at man møder op ved HFCK’s klubhus på Fløng Byvej 12 i Hedehusene søndag morgen med sin cykel. Og naturligvis en cykelhjelm!

Vi kører fra klubhuset kl. 10.00 og alt efter fremmødet, deler vi os i to eller flere grupper, der hver har en repræsentant for HFCK til at styre gruppen. Alle kører ud til ruten via Kallerupvej, hvor børnene op til ca. 14 år kører rundt på den lille rute, der er 7 km lang og de voksne kører rundt på den store rute, der er 21 km lang.

Hvor mange omgang der køres beslutter vi i fællesskab.

Vi slutter af med at køre tilbage til klubhuset, hvor HFCK byder på en lille forfriskning i form af en sodavand eller kaffe til de voksne og kakao til børnene. Der kan man også få sig en snak om cykling og for de interesserede, hvordan man kommer i gang med at køre i HFCK.

Skriv en kommentar