Uddannelsestilbud

Vi har fået mulighed for at sende et par folk afsted til en instruktørsamling hos DGI onsdag d. 10. april. Vi tænker, at jo flere af os, der har indsigt i aspekterne omkring det at køre i en gruppe, jo bedre bliver vores fællestræning. Det vil f.eks. gøre det nemmere at dele træningen i grupper, når det er nødvendigt.
Samlingen retter sig hovedsagelig imod det at køre med motionister, men alle er velkomne til at byde ind. Vi har indtil videre tre pladser og det er helt gratis at deltage. Du kan tilmelde dig til enten Heidi eller undertegnede.
Programmet er følgende:
17.30-19.30: Cykeltur med foreningsinstruktører – og snak med gode fif om det at tage imod nye motionister osv
19.30-20.00: Omklædning/spisning
20.00-21.15: Motivationsforedrag med spørgsmålsrunde – dette vil være åbent for alle medlemmer og motionister
21.15-21.30:  Afrunding

Skriv en kommentar