Tilbud om træningsprogram

De, der ønsker hjælp til at få lagt et individuelt og seriøst træningsprogram op mod sæsonen 2013 kan henvende sig til undertegnede. Helst inden d. 21. oktober og meget gerne så hurtigt som muligt, da den seriøse træning starter allerede i november.
Da jeg er ved at færdiggøre DCU’s officielle træneruddannelse vil programmet blive lagt i overensstemmelse med den nyeste viden på området. Der vil i programmet blive taget hensyn til, hvor meget tid den enkelte har til at træne i løbet af ugen, så tiden udnyttes så optimalt som muligt.
Det er et krav, at du har en pulsmåler. Som udgangspunkt skal den bare kunne vise din aktuelle puls, men det vil være en meget stor fordel, hvis den også kan kodes med pulszoner, så den efter træningspasset kan vise, hvor længe du har kørt i de forskellige zoner.

I slutningen af denne måned vil jeg indkalde til et fælles møde, hvor vi gennemgår grundprincipperne for træningen og laver tests, så vi kan følge jeres fremskridt gennem vinteren.

5 svar til “Tilbud om træningsprogram”

 1. Mette siger:

  Er det stadig muligt at få lagt et træninsgprogram?
  Jeg har egentligt kun trænet ben efter et træningsprogram fra http://www.styrkeblog.dk det sidste stykke tid ved siden af cykeltræningen.
  Og det har givet godt, men mangler lige det sidste!

 2. Henrik Kartin siger:

  Hej Mette. Du må undskylde, hvis jeg burde kende dig. Jeg har ikke styr på de sidste, der er kommet til. Er du medlem i HFCK?
  Hvis du er, så kan du naturligvis få et program.

 3. Mogens Fynbo siger:

  Hej Henrik

  Jeg vil gerne have lavet et trænongsprogram for vinteren og for lavet en test på combi træneren.

  Mvh

  Mogens

 4. Claus Olsen siger:

  Hej Henrik

  Jeg vil gerne have lagt et træningsprogram.

  Vi kan drøfte indholdet til computræning på tirsdag.

  Hilsen

  Marcus

 5. Søren yde siger:

  Jeg vil meget gerne have et træningsprogram henrik

Skriv en kommentar