Test i uge 44

Tirsdag og onsdag d. 30. og 31. oktober vil der være mulighed for at blive testet som optakt til vintersæsonen. Om tirsdagen vil jeg lave tests på de ryttere, der alligevel kører computrainer den dag. Øvrige interesserede kan tilmelde sig om onsdagen ved at skrive en kommentar til denne artikel. Skriv gerne et tidspunkt, hvis dette er et issue. Jeg starter begge dage kl. 18.00 med første test.

Proceduren er følgende:

1) 15 min. opvarming. Der bliver stillet 2 computrainere op, så en rytter kan varme op og kalibrere, mens den anden bliver testet.
2) 5-7 min. max. watt test
3) 5 min. restitution
4) Ca. 20 min. syregrænsetest aka. Conconitest, der fastlægger pulszoner, samt watt ved syregrænsen.

Det bliver et lidt presset program. Derfor skal man sørge for at være varm og kalibreret, når den forgående rytter er færdig, så vi har så lidt ventetid som muligt.
Af hensyn til koncentrationen vil det kun være de to ryttere, der henholdsvis bliver testet og varmer op, der har adgang til det store lokale.

Eneste krav for at få foretaget en test er, at du selv har en pulsmåler.

Afhængig af det samlede antal ryttere, der ønsker test, forbeholder jeg mig rettet til at flytte en eller flere fra tirsdag til onsdag af tidsmæssige årsager. Hvis du ikke kan komme, så vil jeg meget gerne vide det i god tid, så jeg kan ændre tidsplanen.

Foreløbig tidsplan for tirsdag er følgende. Man skal være klar til at varme op på det nævnte tidspunkt, så kom i god tid.

17.45 Søren
18.15 Casper
18.45 Johnni
19.15 Thomas
19.45 Eigil
20.15 Marcus
20.30 Heidi
20.45 Mikkel

OBS! Det er bedst at være frisk og fuldt restitueret til testen, så tag det roligt nogle dage op til.

2 svar til “Test i uge 44”

 1. mogens siger:

  Hej

  Jeg vil gerne testes onsdag.

  God wk

  mvh

  Mogens

 2. Lars Chorfixsen siger:

  Hej Henrik,

  Jeg er klar onsdag kl. 17.30 som aftalt.

  Lars

Skriv en kommentar