Ryttermøde – opdateret med agenda

Der indkaldes hermed til ryttermøde mandag d. 10. september kl. 19.00 i klubhuset. Mødet er åbent for alle medlemmer, ikke kun ryttere.

Agenda’en er primært efteråret og vinterens træning. Derudover vil der være mulighed for evt. nye medlemmer til at komme af med alle evt. spørgsmål. Agenda’en vil blive tilføjet til denne artikel så snart, den er helt færdig.

AGENDA

6 svar til “Ryttermøde – opdateret med agenda”

 1. Lars C siger:

  Jeg kommer

  Lars

 2. Heidi Gabriel siger:

  Jeg kommer også 😉

 3. Joe siger:

  Jeg kommer også

 4. James Nygaard siger:

  Jeg er der også og jeg håber drengene og forældre også kommer, så vi kan orientere om træningen og få lidt tilbagemeldinger på hvordan det går nu.

 5. Mikkel E. Nielsen siger:

  I’ll be there

 6. Kuda siger:

  Fine bilder:) Du burde stutle e5 rf8ke, pappaen min rf8yker og jeg maser pe5 han hele tiden om at han me5 stutle e5 rf8yke! Skjf8nner at det ikke bare er e5 knipse for e5 stutle med det, men tenk hvor mye det skader deg. Og tenk hvor mange e5r tidligere du df8r bare fordi du rf8yker!

Skriv en kommentar