Ritter Classic

Så fik vi HFCK endnu en gang hjulpet Ritter Classic sikkert igennem en stor del af nordsjælland. Hele to gange endda, da løbet jo i år havde fået tilføjet en dameklasse. Det er fjerde år i træk, at vi deltager og andet år, hvor vi selv styrer slagets gang og det gik faktisk rigtigt godt.
Det skulle vise sig at blive et MEGET vådt cykelløb. Både for deltagere og for kontroller. Det skulle også vise sig at blive et meget actionpræget løb for det hold af kontroller, der måtte have politieskorte med blå blink og udrykning for at nå sin ene kontrolpost. Den historie kan man sikkert høre mere om til fællestræningen.

Bestyrelsen vil gerne sige mange tak for hjælpen til alle jer, der deltog som kontroller og jeg vil gerne sige mange tak til bestyrelsen for hjælp til planlægningen op til løbet. Det har bestemt ikke været nogen nem opgave at skaffe de mange hjælpere og få tidsplanen til at gå op i en højere enhed.

PS. Synes lige, vi bør nævne, at HFCK faktisk havde to deltagere med i Ritter Classic. Den ene, Heidi Gabriel, blev nr. 3 i kvindernes elitefelt, mens den anden, Pierre Sørensen, blev nr. 42 i herrernes felt. Godt kørt begge to.

En kommentar til “Ritter Classic”

  1. Gustavo siger:

    Lora,You and I have something in cmmoon. Uncanny X-Men #303 is also the issue that got me into comics (and made me a die-hard Jean Grey fan). I often refer to comics as visual words because I love the visual aspect to the stories as well as the writing.I think you’re right about women and relationships. My best friend and I read a ton of books. We are librarians after all. Our favorite genre is fantasy and science fiction, but we read a fair share of romances as well. We had a discussion not long ago about why we are reading more romances than the fantasy and sf these days and concluded that it’s the relationships between characters that keep us reading. If a sf story is all action and science and has few relationships and one dimensional characters, we just don’t find it interesting any more. The relationships don’t even have to be romantic ones, just believable ones.

Skriv en kommentar