Læs og reflekter!

Nu er der jo ingen af os, der er i tvivl om, at når en HFCK-rytter færdes i trafikken, så er det med behørig respekt for de øvrige trafikanter.  Også de trafikanter, som han eller hun måske ikke synes helt gengælder denne respekt. Jeg synes nu alligevel, at følgende artikel maner til eftertanke, så jeg synes, at du skal læse den…

http://www.feltet.dk/nyheder/bilist_overfaldet_af_cykelhold/

Husk, at din opførsel på landevejen falder tilbage på dine klubkammerater, andre cykelrytter og alle andre, der i øvrigt begiver sig ud på landevejen på en racercykel.

Vi har selv oplevet det ‘på egen krop’, da jeg blev ringet op af en beboer i Ledøje, der klagende over, at vores biler fyldte for meget i byen under vores cykelløb i påsken og at rytterne kørte uforsvarligt. Det viste sig, at det var Team Rynkeby, der åbenbart ikke har lært at respektere andre trafikanter eller vores kontroller for den sags skyld. Almindelige mennesker kan ikke se forskel! Derfor er det vigtigt, at vi holder vores sti ren ved at køre forsvarligt under træning. Tænk over det…

Skriv en kommentar