Årets første podieplads!

Imens vi andre plaskede rundt i silende regn til Ritter Classic, var Casper Petersen i Ordrup for at forsvare klubbens farver. Det må vi konstatere, at han gjorde på fineste vis, da han blev nr. 3 i U11 og dermed inkasserede sin første podieplads. Stort tillykke til Casper!

5 svar til “Årets første podieplads!”

 1. James N. siger:

  Hej Casper, Fantastisk, STORT tillykke, vi ses tirsdag, mvh James

 2. HC Hansen siger:

  Sådan ! /Math & HCH

 3. Susanne Dahl siger:

  Mange gange tillykke med podiepladsen. Godt cyklet!

 4. Tina Engelbrecht siger:

  Så FLOT Casper, STORT tillykke

 5. Leonardo siger:

  Tusind tak for en god dag, det er altid super inspirerende at blive uendrvist af jer!I skal i det hele taget have tak for jeres opbakning til Roskilde Fight Factory, en stf8tte vi ikke kunne ve6re foruden.

Skriv en kommentar