Cykelrep. kursus – Rettelse

Søndag d. 11. MARTS afholdes der et grundlæggende kursus i cykelreparation. Det starter kl. 14.00 og foregår i klubhuset. Det vil omhandle de mest basale ting, såsom justering af gear, bremser, udskiftning af kabler, osv. Det er også her, du kan hyre Jakob til mere komplicerede reparationer til en yderst rimelig pris. Der vil i et vist omfang være mulighed for ‘hands on’ eller som vi siger på dansk: Olie under neglene. Tilmelding er nødvendig og gøres ved at skrive en kommentar til denne artikel.

Rettelse: Kurset afholdes d. 11. marts og ikke april.

10 svar til “Cykelrep. kursus – Rettelse”

 1. Lars C siger:

  Jeg deltager.

  Hilsen

  Lars

 2. Jørn (Caspers far) siger:

  Et super tilbud 🙂

  Jeg tilmelder mig hermed.

  Hilsen
  Jørn

 3. Bjørn W Hansen siger:

  Hej Henrik
  Godt initiv, i min kalender findes der ikke en søndag den 11 apri !! Mener du 11 .Marts eller ?

  Hilsen Bjørn

 4. Henrik Kartin siger:

  Hej Bjørn. Jeg mener d. 11. marts! Fejlen er rettet. Beklager.

 5. Bjørn W Hansen siger:

  Hej henrik, jeg deltager den 11 marts.

  hilsen bjørn

 6. hc hansen siger:

  ja tak – jeg deltager også /HCH

 7. Claus Olsen siger:

  Hej Henrik
  Godt initiativ.

  Kommer til “undervisningen”

  Hilsen

  Claus O.

 8. Niels Bjerre siger:

  God ide.

  Jeg kommer den 11 marts.

  Hilsen
  Niels

 9. Jørn (Caspers far) siger:

  Jeg må desværre melde afbud – håber muligheden dukker op en anden gang.

  Hilsen
  Jørn

 10. Thomas siger:

  kommer ½ time

Skriv en kommentar