Det nye år

Som de fleste ved, så står vi på foran et stort år for dansk cykelsport med VM på dansk grund. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at et af de store ønsker på ønskesedlen er, at vi får lidt mere gang i ‘hjulene’ i HFCK og vi håber meget på, at vi kan bruge den store opmærksomhed ifm. VM som løftestang. Derfor har vi allerede lavet en aftale med Høje-Taastrup Kommune om, dels en skolekonkurrence for 4-6 klassetrin og dels et tilbud om træning op til Ritter Classic for de voksne. Med lidt held og masser af hårdt arbejde, kan det forhåbentligt være med til at sikre os et nyt hold af friske nye ‘rekrutter’. Men, men, men, vores plan kan kun lykkes, hvis vi kan tage imod disse ny rekrutter. Derfor har vi stadig brug for en og gerne flere voksne, der på skift kan tage sig af at køre med alle de nye. Så kom nu ud af busken og henvend dig til bestyrelsen, så vi i fællesskab kan løfte opgaven.

Derudover vil vi, meget snart og senest i januar, indkalde til et ‘kick-off’ møde for alle klubbens medlemmer, hvor bestyrelsen vil præsentere sine tanker og ideer for det nye år og samtidig bede om jeres indspark til at gøre klubben endnu bedre.

Mvh.
Formanden

Skriv en kommentar