Youth Tour 2010

Sæsonen er startet og et af dens store højdepunkter blev afviklet i den forgangne St. Bededagsferien. De der deltog, enten som deltagere eller tilskuere, vil vide, at det var en våd og blæsende oplevelse. Desværre var der en del af vore ryttere, der ikke havde mulighed for at deltage pga. diverse konfirmationer. Det betød, at vi ‘kun’ havde fire ryttere til start. Til gengæld skal jeg nok lige love for, at de fik gjort opmærksom på både sig selv og på HFCK’s farver.
I U13 viste Andreas Andresen allerede fra første etape, at han havde i sinde at deltage i kampen om den endelige sejr. Hele løbet igennem holdt Andreas en meget flot 4. plads i den samlede stilling, kun 6 sek. fra 3. pladsen. Desværre mistede Andreas sin bagskifter i opløbet på sidste etape, så han missede den sidste chance for at angribe 3. pladsen.
I U15 var Mads Schilling på en hård opgave, idet han jo som bekendt ikke hører til de største i feltet og samtidig er første års i U!5. Mads klarede sig dog flot igennem og sad fint med i lørdagens gadeløb, hvor der ellers blev kørt rigtigt stærkt.
I U17 var Kristoffer på en mindst ligeså hård opgave, som Mads, idet U17 feltet på alle årets etaper kørte med næsten 40 km/t i snit og Kristoffer har stadig meget at lære. Men som altid var Kristoffers humør i top og han kom igennem med masser af nye erfaringer.
Jakob Olsen har ikke rigtigt kunne finde sine enkeltstartsben her i foråret og ingen fik rigtigt lov til noget i gadeløbet, så han havde noget han skulle have sat på plads på 3. etape. Og det gjorde han så! Med et indledende tremandsudbrud allerede på den første af 5 meget forblæste omgange, var Jakob med til at sprænge feltet i stumper og stykker. Et imponerende stykke arbejde, der resulterede i et avancement fra 25. pladsen til 10. pladsen. Jakob endte på en 11. plads samlet.  Alt-i-alt en flot præstation af alle medvirkende HFCK’ere.

Næsten store opgave for vore B&U-ryttere bliver Tour de Himmelfart. Held og lykke i det Jyske.

En kommentar til “Youth Tour 2010”

  1. […] Youth Tour 2010 | Hedehusene/Fløng Cykel Klub […]

Skriv en kommentar