Svær dag i det jyske

Til trods for at de i modsætning til Sjælland havde besøg af solen i Jylland, så var det endnu en svær dag for drengene i TDH.

For lige at følge op på U17 gadeløb fra i går kan vi fortælle at jakob ikke stillet til start og dermed er ude af årets TDH. surt for Jakob men sygdom er vi jo ikke lige herre over.

Hvad angik Mikkel så kom han ind i den sidste halvdel af feltet. Hvad angår dagens 2 etaper så kom han også der, ind i den sidste halvdel, samlet set er ligger han nu nr. 160.

i U14 betaler Mads også de dyre lærepenge, på dagens 2 etaper landet han i den sidste 1/3 del og ligger samlet nr. 40.

U13 kæmper Jakob C. lystigt videre,  på dagens første etape blev det dog kun til en 53 plads, men på eftermiddagens 4 etape kom han flot ind som nr. 12 og ligger nu som nr. 35 samlet. Andreas havde ligeledes en kedelig morgen og kom ind som nr. 38 og satte 1,22 til, på 4 etape kom han flot tilbage og blev 7er, men samlet er han nu som nr. 18.  2,01 efter.

Det bliver en hård kamp for drengene i morgen, lørdag venter 5 og sidste etape, Konge etapen.

 

9 svar til “Svær dag i det jyske”

 1. Karsten Lund siger:

  lidt ekstra info, Mikkel styrtet i går på første etape og knækket sit stel , så forståeligt at han har trukket sig. Mads styrtet ohså og måtte en tur på skade stuen, og er der for også ude, Andreas bliver revet med i et styrt på første etape i går og sætte der for 1,22 til, han var dog 3 min efter feltet og kæmpet en flot kamp for at minimere sit tidstab, han slap dog rimeligt billiget med lidt afskrabninger på hånd . finger hofte samt arm, Jacob C måtte også en tur ned og ligge og fik slået sin arm men køre også til mål, på dagens konge etape var der ikke den store lyst i feltet til at køre race, men Andreas prøvet mange gange dog uden held, Andreas slutte samlet som nr 15 og Jacob C som nr 40.
  de 2 u 13 drenge er de eneste fra HFCK der får gennemført TdH

 2. Jacob siger:

  Hej,

  Ja – vi valgte at tilbringe fredag eftermiddag / aften på skadestuen i Horsens. Mads blev tjekket igennem da han var øm i det meste af kroppen – men slap med et bøjet ribben.

  Mads var frisk lørdag morgen og efter en god morgenmad og en panodil kørte vi til start for at varme op. Mads havde desværre så ondt i albuerne, at han ikke følte han kunne holde / hive i styret – så vi besluttede ikke at starte på kongeetapen.

  Fantastisk oplevelse som vi gentager næste år… (altså løbet og ikke styrt og besøg i Horsens)

 3. Tina Engelbrecht siger:

  He he, ja der kan man se. Mikkel kom nu ikke ind i 2. halvdel af feltet af torsdagens gadeløb. Han lod sig sætte med en omgang og blev taget ud, for at spare på kræfterne til fredagens 3. etape, som det jo så ikke lykkedes ham at bruge. 🙁 🙁

 4. Carsten siger:

  Det fremgår jo ikke af resultatlisten når man kigger på den hverken om de er gået ud løbet eller noget, listen siger faktisk noget helt andet, nå men pyt bare de er kommet hele hjem og har haft en god tur, styrt og sygdom til trods. 🙂 🙂

 5. Karsten Lund siger:

  Andreas og jeg kørt så igen løb ige i dag søndag , omkring Skanderborg, på en rute med 79 højde meter fordelt på 6,1 km, der var faktisk kun de stærke rytter fra Sjælland damt de stærkest fra Jylland der var til start, og Andreas kunne krone den lange weekend med en 5 plads efter at det hele blev afgjort i en masse spurt da det slet ikke lykkes at sætte nogle på den mega hårde rute, i klasse D var det et flet på a 70 mand der stod klar i silene regn, efer 1 km måtte jeg allerede sande at Bora hjul og de bremse klodser jeg havde på bare ikke spille i regn vejr, jeg kunne slet ikke bremse og da der var hele 279 højdemeter fordet over 25 km så det skidt ud, til alt held løste problemet sig på første stigning
  da jeg selvfølgelig ikke havde fået varmet op og blev sat, fik kontakt til en lille gruppe men da vi så kørte ned ad igen turde jeg ikke at lade den rulle da jeg næste ingen bremse kraft havde, fik kæmpet mig i mål med livet i behold efter første omgang og turde bare ikke at køre mere, men alt ialt en super weekend

 6. Karsten Lund siger:

  Tobias kørt i går Medalje løb i Greve igen og lige som sidst kørte han en flot guld tid hjem, samt en skinnende ny medalje, han kørte ruten 10 sek hurtiger ind sidste gang han tog guld medalje der ude, der var rigtig mange til start der ude ca 30 rytter og i hans klasse var der ca 14 rytter og samlet blev han nr 2 kun slået af en licens rytter, der HAR taget point i år

 7. Karsten Lund siger:

  Andreas og Tobias samt undertegnet ,Kørte i går 3 afd af dust cup og kom alle hjem i pæne plaseringer, Andreas vandt i u13, Tobias blev nr 2 i u9, og jeg blev nr 6 i motion.
  Andreas ligge nu på en samlet 2 plads, det samme gør tobias og min er uafklaret

 8. Carsten Adrian siger:

  Tillykke 😉 😉 🙂

 9. t-shirts siger:

  Is it alright to post part of this on my blog if I post a link to this website?

Skriv en kommentar