Vedr. Næstved lejren

Nu nærmer vi os årets første trænings lejr og vi drager 2 leder og 11 HFCK rytter af sted, som tidligere meldt ud mødes vi i klubben klokken 17,00 her fordeler vi os i de 4 biler der er (Jacob S. – Henrik T. – Susanne D – Mig selv)

Da pladsen er MEGET træng er der ikke plads til ekstra hjul osv. så lad konkurrence hjulene blive hjemme det er en trænings lejr. For at få plads til alle, fjerne jeg alle sæder i min bil så der er plads til alle cykler så der skal være plads til 13 personers bagage i 3 bil så pak fornuftigt.

Vores kære formand har skrevet en huske liste over hvad man skal medbringe på en trænings lejr, LÆS den og brug den, det er meget vigtig at man får alle ting med.

Vi havde tidligere talt om fælles spisning i klubben inden afgang, men min brækket arm har desværre betydet at jeg ikke kan overkomme denne opgave, (gipsen kommer af samme dag vi skal der ned) så sørg for at tage mad med i kan spise når vi kommer der ned eller spis hjemme fra, skulle der være en der har overskud til at brygge en stor portion pasta og kødsauce samme så kan vi selvfølgelig stadig godt spise samme først,    any one ?

Vi ses på næste fredag.

Mvh.

Karsten Andresen

8 svar til “Vedr. Næstved lejren”

 1. per elleby siger:

  Lige nu tror jeg, at min bil, og jeg kan hjælpe med at køre til næstved. og hente igen søndag….. hvis det er til en lille hjælp.
  vh Per Elleby

 2. jakob olsen siger:

  Mig og Danny cykler derned :o)

 3. Karrsten Lund siger:

  Hej Per det ville være en stor hjælp, vi ses fedag klokken 17

 4. jacob siger:

  hej Karsten,

  som vi talte om i onsdags – giv en melding hvis jeg skal tage trailer med.

  jacob

 5. jimmy siger:

  er i nok til at køre

 6. Henriette Hansen siger:

  Hvor finder jeg huskelisten?

 7. jimmy siger:

  du finder den under spg og svar

 8. Karrsten Lund siger:

  Hej jacob
  det skulle ikke være nødvendingt med trailer da vi er blevet en bil mere
  til alle deltager HUSK REGNTØJ OG SKIFTE SKO det tegner til at bliver vådt :0(

Skriv en kommentar