Træningssamling i Næstved

Mens vi er ved træningslejre, så afholder Næstved igen i år træningssamling på vegne af Distrikt Sjælland. Samlingen er for drenge-, pige- og ungdomsryttere og finder sted i weekenden 19.-21. marts 2010 på Kalbyrisskolen, Ved Skolen 16, 4700 Næstved.

Vi tager afsted fra klubhuset fredag eftermiddag ca. kl. 17 og slutter i Næstved kl. 15.00 søndag eftermiddag. For at kunne få det hele til at gå op i en højere enhed har vi brug for nogle velvillige forældre, der kan køre ryttere og bagage frem og tilbage.

Som omtalt på ryttermødet d. 18.2 anbefaler vi på det kraftigste alle drengeryttere at deltage, specielt de helt nye, da det er en fantastisk mulighed for at opleve cykelstemning, når ca. 150 drenge og piger mødes til en sjov weekend.

Vi har desværre ikke modtaget så meget mere info., men da sidste tilmelding er 1. marts skal vi, ligesom til vores egen træningslejr bede de, der ønsker at tilmelde sig om at gøre det ved at skrive en kommentar til denne artikel senest søndag d. 28.2. Prisen er kr. 300,- pr. deltager og betalingen skal ske senest på tirsdag d. 2.3, enten ved en bankoverførsel til klubbens konto (kontonr. på kontaktfanen på denne side) eller ved at møde i klubhuset mellem 19 og 20. Ligegyldigt hvordan der betales skal man skrive sig på med en kommentar. Når samlingen er overstået får man 100 af de 300 kroner tilbage.

Evt. spørgsmål kan rettes til Carsten Andresen på tlf. 21 25 27 08 

18 svar til “Træningssamling i Næstved”

 1. jakob olsen siger:

  jeg tilmelder mig næstved træningslejren

 2. Danny siger:

  Gør jeg også, vil stadig gerne vide noget mere om hvad præcist jeg skal være dernede og hvad jeg skal med til

 3. jakob olsen siger:

  danny, så du kan få lidt træning, så du lige kan sidde med i yngste.

 4. Andreas siger:

  jeg skal helt klart med

 5. Mads siger:

  Jeg deltager

 6. Jacob (Mads' far) siger:

  Jeg kan godt hjælpe med både at hente og bringe…

 7. Joakim Holm Buch siger:

  Jeg deltager

 8. Frank siger:

  Jacob C. kommer også.
  Og jeg kan godt hente søndag.

 9. Michael Dreisig siger:

  Joachim Dreisig deltager også meget gerne, men vi kan, pga. arbejdsweekend, desværre ikke hjælpe til med noget.

 10. Susanne Dahl siger:

  Kristoffer deltager og jeg kan godt hjælpe med transporten.

 11. Mikkel Nielsen siger:

  Jeg kommer også her 🙂

 12. Cecilie Nielsen siger:

  Det må jeg prøve, så jeg vil også gerne med 🙂

 13. Christoffer Olsen siger:

  Christoffer vil gerne med til næstved d. 19 – 21 marts

 14. morten rico elleby siger:

  Jeg kommer også!!!

 15. Karsten lund siger:

  vi mangler stadig 2 forældre der kan køre os der ned vi er 13 der skal afsted og der er pt 3 biler (Jacob, Susanne,mig selv) da de fleste af os kun kan have max 3 cykler skal vi bruge 2 mere der køre os der ned, hvis Jacob og Danny cykler så kun 1 bil, Danny ringe lige til mig.
  mvh Karsten

 16. Danny siger:

  Skal bruge dit nummer

 17. Karrsten Lund siger:

  Det står i under beskrivelsen af lejren 🙂

 18. Henrik troest siger:

  1 stk bil til rådighed med plads til 2 cykler. afgang tidligst kl.17.00

Skriv en kommentar