Påsketræningslejr

Påsken nærmer sig og det betyder påsketræningslejr. Indtil nu har vi arbejdet med en plan om at tage til Bornholm. Desværre har akut mandskabsmangel tvunget os til at ændre planerne. Vi har simpelthen ikke ledere nok. Derfor har vi nu lavet et nyt oplæg med det formål at tilgodese de forskellige gruppers meget forskellige behov for træning og samtidig tilgodese det sociale aspekt, som vi jo sætter meget højt i klubben. Oplægget vil bliver opdateret, så snart vi ved mere om, hvor mange der deltager.

[Du kan læse mere om det nye oplæg her]

Men, før vi kan komme videre med planerne er vi nødt til at vide, hvem der ønsker at deltage. Derfor har vi brug for din tilmelding senest søndag d. 28.2 – kl. 18.00. Altså nu på søndag. Du tilmelder dig ved at skrive en kommentar til denne artikel.

Evt. spørgsmål kan rettes til Henrik på 22 81 43 12 eller Karsten på 21 25 27 08.

Mvh.

Bestyrelsen

21 svar til “Påsketræningslejr”

 1. jakob olsen siger:

  Jeg tilmelder mig påsketræningslejren.

 2. Frederik Munck siger:

  Jeg tilmelder mig selvfølgelig også.

 3. Kristoffer siger:

  Jeg deltager også.

 4. james svarre siger:

  Kan godt lide kaffen. tilmeder mig selvfølgelige.

 5. Danny siger:

  Er også med

 6. Martin Lang siger:

  Som tidligere nævnt på bestyrelsesmødet deltager jeg fra søndag hos “de små”.

 7. Andreas siger:

  jeg er med fra mandag

 8. Mads siger:

  Jeg deltager

 9. Jacob (Mads' far) siger:

  Hej,

  Hvis det har interesse så kan jeg godt skaffe pålæg – salater, postejer, pølser etc hvis det skulle være noget.

 10. Henrik Kartin siger:

  Hej Jacob. Det er en aftale

 11. Joakim Holm Buch siger:

  Jeg tilmelder mig også

 12. Jacob siger:

  Jeg kommer også

 13. Joachim Dreisig siger:

  Os´ mig… tak.

 14. Michael Dreisig siger:

  Jeg kan evt. agere “kok” i klubhuset…

 15. Daniel Larsen siger:

  Jeg er med

 16. Mikkel Holm siger:

  Jeg vil gerne deltage

 17. Søren siger:

  Jeg deltager i Odsherred

 18. Mikkel Nielsen siger:

  Når alle i andre kommer, kommer jeg også 🙂

 19. morten rico elleby siger:

  Jeg vil også med ????

 20. Hanne Buch siger:

  Hej Alle

  jeg giver frokost søndag d. 28.3.2010, i vores sommerhus.
  Huset ligger ca. 4-5 km fra Solborgen, hvor I overnatter. Adressen er Rensdyrvej 14, Asnæs Indelukke. Lad mig vide, hvor mange I kommer, og hvilket tidspunkt I ønsker at spise. Vi ses! – Hilsen Hanne

 21. Lhady siger:

  Ja det er veldig godt, men jeg skal ve6re e6rlig e5 si at til froskot ellers, se5 blir det ikke bestandig lagt opp like pent. Da blir alt som regel lempet opp pe5 brf8dskiva, og forte6rt i stor fart. Jeg bruker ogse5 veldig tynn skive med brf8d, siden det er brf8det som gir meg stigning. Det er altse5 tilbehf8ret som metter mest i mine froskoter. Det blir omtrent som ne5r man er pe5 hotell.. da tar man jo ogse5 som regel mest av pe5legget..

Skriv en kommentar