MTB Cup godt igang

Søndag den 15. november lød startskudet til årets MTB-Cup, og selv om regnen for første gang i denne md. havde holdt sig væk, så bar sporet i Hedeland stadig præg den sidste tids regn, hvilket også fik indflydelse på flere af rytternes indsats.

Men det rørte nu ikke ved helheds billedet som fortæller at de godt 100 ryttere er kommet for at give kamp til stregen, og det helt fine ved det hele er at HFCKs ryttere absolut bider godt fra sig i årets Cup til trods for at flere måtte udgå denne søndag.

I U9 havde vi en debutant med i Tobias Andreasen og han havde måske ikke store forventninger til sin indsats, men han åbnede ballet med en rigtig flot 9 plads, som jeg er helt sikker på overraskede ikke mindst ham selv, godt gået Tobias.

I U13 havde vi 2 drenge Morten Skovgård og Andreas Andresen og Andreas stiller op i Cuppen som en af favoritterne til den samlede sejr, og han skuffede da heller ikke i det han blev flot 2`er efter en flot indsats, hvad angår Morten så var han dagens anden debutant og han fik faktisk kørt en flot 10 plads hjem, det er flot klaret Morten.

I U15 havde vi på forhånd store forventninger til sidste års vinder af U13 Joakim B. Holm, Mikkel Nielsen og Daniel Adrian, men dagens store overraskelse kom fra Joakim Dreisig og Kristoffer Dahl som fik kørt sig til henholdsvis 11 og 10 plads.
Der blev ellers åbnede for fulde knald af de øvrige drenge, da de rundede det første sving havde vi 4 rytere med på de første 6 pladser, med Daniel i spidsen lagde de godt fra land. Som løbet skred frem blev det dog mere dramatisk end vi ønskede da Mikkel blev dårlig og måtte udgå, kort efter udgik en rasende Daniel med en cykel smurt ind i mudder efter flere styrt og gear der ikke ville som ham, og patrick fulgte efter en omgang før afslutningen, utroligt ærgerligt i betragtning af hvor de lå i feltet.
Joakim H. B. holdt dog hele vejen hjem og lavede en flot 4 plads efter en stabil og flot indsats, til trods for defekt og at han blev bremset af et styrt, så fik han alligevel hevet det flotte resultat hjem.
Det bliver utroligt spænende at følge drengenes videre færd i cuppen, ligeledes har vi jo flere ryttere i baghånden som manglede i dag, men alt i alt så gjorde i det rigtig godt drenge specielt de nye lavede nogle flotte løb.

Skriv en kommentar