MTB og tøjtilbud

Som nævnt på det netop afholdte ryttermøde, vil der også i år være mulighed for at købe mountainbike og vintertøj til fornuftige priser gennem klubben. Eneste krav er, at du er medlem af klubben. Det foregår på den måde, at man kommer ned i klubhuset på søndag kl. 11.30 og bestiller og betaler de varer, som man ønsker. Der vil samtidig være mulighed for at prøve noget af tøjet. Så sørger vi for, at det hele bliver afhentet hos de respektive leverandører i løbet af ugen og hvis det hele falder i hak, så kan man hente sit tøj ifm. træningen torsdag kl. 16.45, hvis man ønsker det. De resterende kan afhente deres ifm. søndagstræningen, hvor vi vil forsøge at arrangere noget hjælp til dem, der har brug for det til at samle deres nye mountainbike. De forskellige tilbud kan ses på nedenstående links:

[Tilbud på mountainbike]

[Tilbud på Xtreme vintersæt]

[Tilbud på diverse tøj]

Skriv en kommentar