Personlig træningsplanlægning

Vi har flere gang talt om at tage en personlig snak med alle vores ryttere og synes at opstarten på vintertræningen er et godt tidspunkt. Derfor vil vi gerne starte op med de nye ryttere og måske U11-U15 allerede på klubaftenen på mandag d. 26.10. Formålet er at finde ud af, hvad du gerne vi med din cykling og at gøre træningen mere effektiv for alle. Samtalen er kun et tilbud, men vi vil gerne opfordrer alle til at møde op og i første omgang vil det på mandag foregå i grupper. Grupperne vil blive slået op, med ca. tidspunkter, her i artiklen i løbet af weekenden. U17 og opefter tager vi på et senere tidspunkt, men i den nærmeste fremtid.

Mvh.
Carsten og Henrik

En kommentar til “Personlig træningsplanlægning”

  1. Danny siger:

    Det vil jeg se frem til

Skriv en kommentar