3. Kapitel

3. afdeling af årets SommerCup forgik denne tirsdag i og omkring Hastrup og vejret var endnu engang på vores side. Dog med en god vind til at gøre livet lidt surt for eventuelle udbrydere, men det skulle nu ikke forhindre vores drenge i at skabe en levende afdeling.

I A-feltet manglede Cuppens førende rytter Søren K. og Karsten A., som lå 4’er inden dagens afd. Til gengæld havde vi i dag Dion Hansen i feltet. Desværre punkteret han og var reelt uden for indflydelse. Det blev nu en temmelig forudsiglig afdeling, hvor James og Jakob O. fik trukket tingene fra hinanden. Jakob O.  vandt spurten foran James. Henrik K. fik en 3. plads i dag, Danny blev 4 og kæmper hådt for at komme tilbage efter en knæskade. Med det for øje, så var det meget godt gået i dag. Et optimistisk udbrudsforsøg blev dog hurtigt lukket af feltet i den hårde vind og derefter satte Jakob og James gang i tingene.

I U15 var der på forhånd lagt op til det store slag mellem Daniel A. og Mikkel N. Det begyndte da også meget godt. Feltet gjorde flere forsøg på at lægge pres på Daniel, som er den førende rytter, men han forsvarede sig flot og kunne  til sidst vinde spurten foran Daniel L., som henviste Joakim til 3. pladsen. Først på en 4. plads fik vi Mikkel ind, så det gik hen og blev en dyr aften, som formentlig betyder et farvel til den samlede sejr for ham. Det ser nu ud som om Daniel A. bliver svær at fravriste den samlede sejr. Kristoffer blev 5’er i dag.

U13 feltet begynder eftrerhånden at udvikle sig til en rigtig gyser. Med Patricks andenplads i dag melder også han sig ind i kampen om podie pladserne, selv om det måske ikke lige frem bliver den øverste plads, som ligner en kamp mellem Morten og Andreas. Efter Andreas sejr i dag og Mortens 3. plads ligger de lunt i svinget.
Den nye Mikkel I. lavede atter en gang en flot indsats og blev 4’er. Debutanten Joakim kom ind på en 5. plads foran henholdsvis Mads og Jakob C. Det skal dog siges til deres forsvar at de kørte forkert, men det rør ikke ved den flotte indsats Joakim fik lavet. Casper var den anden af de 2 debutanter  denne tirsdag. Også han fik kørt lidt forkert, men kom fint igennem og lavede en fin indsats til trods for at han måtte nøjes med 8. pladsen. Cecilie kom, så og sejrede. Hun vinder lidt hver gang hun kører og denne tirsdag var ingen undtagelse ( godt kæmpet “TØS” )

4. afd. bliver kørt torsdag den 11. sep. Det bliver enkeltstarten. Den kan måske vende lidt op og ned på nogle ting. Den bliver sjov at følge..

SES VI?

4 svar til “3. Kapitel”

 1. Danny siger:

  Hurtigt og hurtigt, jeg lå der da i front i næsten 20 km 😉

 2. Carsten siger:

  OK, jeg var der første senere og der var du hentet, og jeg fik begyndelsen fra anden hånd.

 3. per elleby siger:

  Hej Carsten
  Ang. sommercup Enkelstart, det er vel torsdag d. 10/9 og ikke d. 11/9 ik
  vh Per

 4. Carsten siger:

  Jep, det kommer også til at fremgå af proportionerne

Skriv en kommentar